Archiq's FotoPage

By: Prinze Adiwira

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 18-Jan-2008 06:00 Email | Share | | Bookmark
bola cat ~ JangelWar IV

 
 
 
View all 21 photos...
These are some of the photos taken during JangelWar...


Friday, 25-Aug-2006 12:16 Email | Share | | Bookmark
Majlis Kahwin Aisah, PokDeenz & Gee

 
 
 
View all 6 photos...


Last weekend, aku dengan Yusree gi merantau jauh ke melaka dan negeri sembilan untuk attend 2 kenduri kawin... Aisah dengan Anuar dan PokDeenz dgn Gee... 1st pergi rumah Aisah (pihak lelaki) dulu... sekali terawal sangat daa... 5 minit lepas tu baru dia sampai dari KL... dia buat gak majlis bersanding, tapi tak sempat nak tunggu sebab nak kejar PokDeenz punya rumah plak... ingatkan dekat je, rupanya lebih seratus kilometer laa gak di pendalaman... sampai-sampai je, dah abis dah dia punya majlis... huhuhu.. malang betull.. kalau tak, bolelaa amik gambar PokDeenz berarak... sesuatu yang dia tak suka... hehehe...



Wednesday, 9-Aug-2006 09:14 Email | Share | | Bookmark
Ekspotani Konvo UPM Sidang 1

 
 
 
View all 6 photos...




This was some of the collection... masa ni pepagi tu turn aku jaga gerai... petang plak menonton persembahan demonstrasi silat... banyak lagi sebenarnya, yang lain tu percayalah... teruk giler-giler...

Quote:

wooooooo... genap 2 bulan aku tak buat apa-apa dalam FP ini... in fact, aku hampir terlupa yang aku ada FP... asik update blog je kejenyer... lagipun, aku sangat kekurangan masa mengedit gambar... so enjoy taking pictures, and so lazy editing it... (sebenarnya malu nak tunjuk gambar buruk aku nihh... hihihihi... edit camner pun tetap buruk gak... huhuhu...)


Friday, 9-Jun-2006 09:54 Email | Share | | Bookmark
Yann's Wedding

 
ni silat gayung apa ntah... tak ingat apa ayah si Yann ni cakap.
ni bunyi-bunyian dia... pelik takde kompang...
View all 8 photos...
This is last weekend.. kenduri kawin Yann di Jerantut, Pahang... Actually there are another wedding ceremonies of my friends on the other part of the land (kat muar) but since his card was arriving late (like yesterday), so, I'm choosing to go to her's... quite far, but I like the road between Temerloh and Jerantut... maintaining speed at 110kmh sambil melihat keindahan kampung sekeliling... very refreshing...

and tomorrow, there will be another wedding ceremonies for another one of my friend.. Azizul namanya... banyak kenangan bersamanya sewaktu belajar di UPM dahulu... huhuhu... kengkadang ada gak sesi pinjam moto dia... bila aku dah abis, dia pulak ambil alih bilik aku... since course dia 4 tahun... banyak kenangan tu bilik tu... member suka melepak dalam tu... alasannya, bilik aku bersih sangat.... cehh... tapi syok laa... uwaaaaa... teringat kenangan lama...


Wednesday, 7-Jun-2006 09:37 Email | Share | | Bookmark
KLIMS 06

 
 
 
View all 16 photos...
arghh.. ketinggalan zaman sebenarnya nihh... antara perkara yang paling sukar selepas mengambil gambar satu-satu event adalah untuk mengeditnya... lagi-lagi bila banyak yang nak diedit... itu baru edit... belum lagi part memilih gambar... huhuhu... memang tak reti betul... nampak sume cam lawa jekk...

anyway, ini pengalaman aku pergi ke KL International MotorShow 2006 kat PWTC... tak hingat punya ramai orang kat sana.. even hari bekerja pun ramai?? confused aku... agaknya weekends lagilaa sesak... aku pergi ni masa aku baru je baik sikit dari demam... tengah MC... huhuhu...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net